Laiva Caen Portsmouth

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2-risteykset päivittäin
    5 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ranska ja Englanti yhdistyvät Caen - Portsmouth reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Brittany Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Caen - Portsmouth, ja näytämme sinulle myös hinnat Dieppe - Newhaven ja Le Havre - Portsmouth auttaa sinua saamaan Ranska Englanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Caen Portsmouth liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Caen Portsmouth lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Caen Portsmouth lauttaliput.

Halvat Caen - Portsmouth -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Caen Portsmouth lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Caen Portsmouth lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Caen Portsmouth lauttalippu internetistä AFerry tänään.