Cadiz Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Cadiz Reitit

Varaa lautta Cadiz AFerry. Laivat Cadiz, Espanja, ovat saatavilla osoitteesta Kanarian saaret, Lanzarote ja Tenerifen. Voit ottaa lautan Cadiz alkaen Arrecife, Santa Cruz de la Palma ja Santa Cruz de Tenerife.

Cadiz Lauttayhtiöt

Cadiz -lautoja liikennöi Trasmediterranea. Kun etsit lautta Cadiz, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Cadiz lautat, joissa Trasmediterranea tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Cadiz on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Cadiz lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Cadiz liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cadiz lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cadiz lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Santa Cruz de Tenerife - Cadiz
(Trasmediterranea)
523 €
  • Varattu: torstaina 9. heinäkuuta 2020
  • Matkustus: lauantaina 22. elokuuta 2020 (Vain meno)
  • Pakettiauto + 1

Erikoistarjoukset

  • Cadiz Lautta
  • Cadiz Lautta
  • Cadiz Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Cadiz lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cadiz lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cadiz lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Cadiz Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Trasmediterranea

Estación Marítima Muelle Alfonso XIII, s/n, C.P. 11006, Spain