Laiva Busan Fukuoka

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    11 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Korean tasavalta ja Japani yhdistyvät Busan - Fukuoka reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Camellia Line ja JR Kyushu Beetle Ferry.

Varaa kaikilta suurimmilta Busan Fukuoka liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Busan Fukuoka lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Busan Fukuoka lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Busan Fukuoka lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Busan Fukuoka lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Busan Fukuoka lauttalippu internetistä AFerry tänään.