Laiva Buenos Aires

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Buenos Aires AFerry. Laivat Buenos Aires, Argentina, ovat saatavilla osoitteesta Uruguay,. Voit ottaa lautan Buenos Aires alkaen Colonia, Montevideo ja Punta del Este.

Buenos Aires Lauttayhtiöt

Buenos Aires -lautoja liikennöi Colonia Express. Kun etsit lautta Buenos Aires, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Buenos Aires lautat, joissa Colonia Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Buenos Aires on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Buenos Aires liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Buenos Aires lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Buenos Aires lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Buenos Aires
  • Lautat Buenos Aires
  • Lautat Buenos Aires

Vertaa kaikkien johtavien Buenos Aires lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Buenos Aires lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Buenos Aires lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Buenos Aires Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Colonia Express

Puerto de Buenos Aires, Av. Don Pedro de Mendoza 330, Darsena Sur - Ribera Oeste (South Basin - West Bank), Av. Don Pedro de Mendoza 330, Argentina