Bornholmstrafikken

Bornholmstrafikken Ferry
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Bornholmstrafikken Ferry Yleiskatsaus
Varaa Bornholmstrafikken Ferry:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bornholmstrafikken Ferry:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bornholmstrafikken Ferry:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on viimeistään 20 minuuttia ennen lähtöä kaikille matkustajille. Bornholmstrafikken käyttää automaattista lähtöselvitysjärjestelmää. Käyttääksesi automaattista lähtöselvitystä, tarvitset Bornholmstrafikkenin varaustunnuksen.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Bornholmstrafikken Ferry Reitit

  Erikoistarjoukset   Kuinka tehdä varaus

   Vertaa kaikkien johtavien Bornholmstrafikken Ferry:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bornholmstrafikken Ferry:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bornholmstrafikken Ferry:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

   Video

   Bornholmstrafikken Ferry YouTube Video