Bonifacio Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Bonifacio AFerry. Laivat Bonifacio, Korsika, ovat saatavilla osoitteesta Sardinia. Voit ottaa lautan Bonifacio alkaen Santa Teresa.

Bonifacio Lauttayhtiöt

Bonifacio -lautoja liikennöi Moby Lines. Kun etsit lautta Bonifacio, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Bonifacio lautat, joissa Moby Lines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Bonifacio on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Bonifacio lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Bonifacio liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bonifacio lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bonifacio lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Santa Teresa di Gallura - Bonifacio
(Moby Lines)
172,63 €
  • Varattu: tiistaina 25. kesäkuuta 2019
  • Matkustus: lauantaina 20. heinäkuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 5

Bonifacio Reitit

  • Bonifacio Lautta
  • Bonifacio Lautta
  • Bonifacio Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Bonifacio lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bonifacio lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bonifacio lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Bonifacio Kartta

Katso kartta

Sataman osoite