BlueWater Express

BlueWater Express
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa BlueWater Express lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. BlueWater Express muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Indonesia. Vertaa kaikkien johtavien BlueWater Express lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata BlueWater Express lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa BlueWater Express lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan BlueWater Express reittejä ja lähtijöitä Gili Trawangan ja Nusa Lembongan. Kun mahdollista, vertaamme BlueWater Express Bali Ferry (Liva Group HK Limited) auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa BlueWater Express reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat BlueWater Express lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
8
Lyhin risteys:
Bali - Gili Trawangan
1 tunti 15 min.
Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

BlueWater Express Reitit

  • Vertaa ja varaa BlueWater Express lippuja Gili Trawangan ja Nusa Lembongan AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa BlueWater Express lippuja Gili Trawangan ja Nusa Lembongan AFerryn kanssa!