Blue Star Ferries

Blue Star Ferries
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Blue Star Ferries Yleiskatsaus

Varaa Blue Star Ferries :in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Blue Star Ferries :in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Blue Star Ferries :in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys tehdään vähintään 2 tuntia ennen lähtöä kaikilla reiteillä, paitsi matkailuautoille Adrianmeren reiteillä, joille lähtöselvitys tehdään 3 tuntia ennen lähtöä.

Reitit:
470
Lyhin risteys:
Iraklia - Schinoussa
5 min.
Suosituin reitti:
Rhodes - Kos
halvin:
Rhodes - Kos
74 €*
*Hinta perustuu:
  • Reittimatkustaja x 3
  • Varattu: torstaina 17. syyskuuta 2020
  • Matkustus: tiistaina 29. syyskuuta 2020

Erikoistarjoukset

Blue Star Ferries Reitit

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Rhodes - Kos
(Blue Star Ferries)
74 €
  • Varattu: torstaina 17. syyskuuta 2020
  • Matkustus: tiistaina 29. syyskuuta 2020 (Vain meno)
  • 3 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Kuinka tehdä varaus

Vertaa kaikkien johtavien Blue Star Ferries :in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Blue Star Ferries :in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Blue Star Ferries :in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.