Bilbao Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Bilbao Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Bilbao AFerry. Laivat Bilbao, Espanja, ovat saatavilla osoitteesta Englanti. Voit ottaa lautan Bilbao alkaen Portsmouth.

Bilbao Lauttayhtiöt

Bilbao -lautoja liikennöi Brittany Ferries. Kun etsit lautta Bilbao, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Bilbao lautat, joissa Brittany Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Bilbao on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Bilbao lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Bilbao liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bilbao lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bilbao lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Portsmouth - Bilbao
(Brittany Ferries)
387 €
  • Varattu: keskiviikkona 2. syyskuuta 2020
  • Matkustus: sunnuntaina 11. lokakuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2
  • Bilbao Lautta
  • Bilbao Lautta
  • Bilbao Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Bilbao lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bilbao lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bilbao lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Bilbao Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Brittany Ferries

Terminal de Brittany Ferries, Puerto de Bilbao, Muelle A3, Zierbena, 48508, Spain