Bergen Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Bergen Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Bergen AFerry. Laivat Bergen, Norja, ovat saatavilla osoitteesta Tanska. Voit ottaa lautan Bergen alkaen Hirtshals.

Bergen Lauttayhtiöt

Bergen -lautoja liikennöi Fjord Line. Kun etsit lautta Bergen, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Bergen lautat, joissa Fjord Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Bergen on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Bergen lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Bergen liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bergen lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bergen lauttaliput.

  • Bergen Lautta
  • Bergen Lautta
  • Bergen Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Bergen lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bergen lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bergen lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Bergen Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Fjord Line

Nøstegaten 30, 5010 Bergen,Hurtigruteterminalen, Norway