Bergen Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Bergen AFerry. Laivat Bergen, Norja, ovat saatavilla osoitteesta Tanska. Voit ottaa lautan Bergen alkaen Hirtshals.

Bergen Lauttayhtiöt

Bergen -lautoja liikennöi Fjord Line. Kun etsit lautta Bergen, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Bergen lautat, joissa Fjord Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Bergen on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Bergen lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Bergen liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bergen lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bergen lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Hirtshals - Bergen
(Fjord Line)
345,18 €
  • Varattu: tiistaina 2. heinäkuuta 2019
  • Matkustus: sunnuntaina 21. heinäkuuta 2019 (Vain meno)
  • 3 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Bergen Reitit

  • Bergen Lautta
  • Bergen Lautta
  • Bergen Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Bergen lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bergen lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bergen lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Bergen Kartta

Katso kartta

Sataman osoite