Laiva Bergen Hirtshals

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    18 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Norja ja Tanska yhdistyvät Bergen - Hirtshals reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Fjord Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Bergen - Hirtshals, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Norja Tanska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Kristiansand - Hirtshals
  • Langesund - Hirtshals
  • Larvik - Hirtshals
  • Oslo - Frederikshavn
  • Stavanger - Hirtshals

Varaa kaikilta suurimmilta Bergen Hirtshals liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bergen Hirtshals lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bergen Hirtshals lauttaliput.

Halvat Bergen - Hirtshals -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bergen Hirtshals lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bergen Hirtshals lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bergen Hirtshals lauttalippu internetistä AFerry tänään.