Belfast Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Belfast AFerry. Laivat Belfast, Pohjois-Irlanti, ovat saatavilla osoitteesta Englanti, Mansaari ja Skotlanti. Voit ottaa lautan Belfast alkaen Birkenhead, Cairnryan ja Douglas.

Belfast Lauttayhtiöt

Belfast -lautoja liikennöi Isle of Man Steam Packet ja Stena Line. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Belfast ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Belfast, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Belfast lautat, joissa Isle of Man Steam Packet ja Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Belfast on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Belfast lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Belfast liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Belfast lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Belfast lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Cairnryan - Belfast
(Stena Line)
146,38 €
  • Varattu: keskiviikkona 21. elokuuta 2019
  • Matkustus: torstaina 29. elokuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 1
Liverpool Birkenhead - Belfast
(Stena Line)
184,61 €
  • Varattu: maanantaina 19. elokuuta 2019
  • Matkustus: tiistaina 27. elokuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 1

Belfast Reitit

  • Belfast Lautta
  • Belfast Lautta
  • Belfast Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Belfast lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Belfast lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Belfast lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Belfast Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company Terminal, Albert Quay, Belfast., BT3 9SS, Northern Ireland

Stena Line

Victoria Terminal 2, West Bank Road, Belfast, BT3 9JL, Northern Ireland