Laiva Belfast Douglas

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    2 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Pohjois-Irlanti ja Mansaari yhdistyvät Belfast - Douglas reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Isle of Man Steam Packet.

Varaa kaikilta suurimmilta Belfast Douglas liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Belfast Douglas lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Belfast Douglas lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Belfast Douglas lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Belfast Douglas lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Belfast Douglas lauttalippu internetistä AFerry tänään.