Laiva Belfast Cairnryan

Kartta

Hanki tarjous

  • 5-risteykset päivittäin
    2 tunti 22 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Pohjois-Irlanti ja Skotlanti yhdistyvät Belfast - Cairnryan reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Belfast - Cairnryan, ja näytämme sinulle myös hinnat Belfast - Liverpool Birkenhead ja Larne - Cairnryan auttaa sinua saamaan Pohjois-Irlanti Skotlanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Belfast Cairnryan liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Belfast Cairnryan lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Belfast Cairnryan lauttaliput.

Halvat Belfast - Cairnryan -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Belfast Cairnryan lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Belfast Cairnryan lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Belfast Cairnryan lauttalippu internetistä AFerry tänään.