Laiva Bejaia Marseille

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • harvoin risteykset
  20 tunti
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

 • 1 risteystä viikoittain
  20 tunti
  Saat hinnan
 • Oran - Marseille
  1 risteystä viikoittain
  25 tunti
  Saat hinnan
 • 1 risteystä viikoittain
  25 tunti
  Saat hinnan

Algeriet ja Ranska yhdistyvät Bejaia - Marseille reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Algerie Ferries ja Corsica Linea.

Varaa kaikilta suurimmilta Bejaia Marseille liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bejaia Marseille lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bejaia Marseille lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bejaia Marseille lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bejaia Marseille lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bejaia Marseille lauttalippu internetistä AFerry tänään.