Laiva Bastia Savona

Kartta

Hanki tarjous

  • 6 risteystä viikoittain
    5 tunti

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Italia yhdistyvät Bastia - Savona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Corsica-Sardinia Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Bastia - Savona, ja näytämme sinulle myös hinnat Bastia - Genova, Bastia - Livorno ja Porto Vecchio - Piombino auttaa sinua saamaan Korsika Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bastia Savona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bastia Savona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bastia Savona lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bastia Savona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bastia Savona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bastia Savona lauttalippu internetistä AFerry tänään.