Laiva Bastia Marseille

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    12 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Ranska yhdistyvät Bastia - Marseille reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Corsica Linea ja La Meridionale. Vertaamme hintoja ja aikoja Bastia - Marseille, ja näytämme sinulle myös hinnat Bastia - Nizza ja Bastia - Toulon auttaa sinua saamaan Korsika Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bastia Marseille liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bastia Marseille lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bastia Marseille lauttaliput.

Halvat Bastia - Marseille -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bastia Marseille lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bastia Marseille lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bastia Marseille lauttalippu internetistä AFerry tänään.