Laiva Bastia Livorno

Kartta

Hanki tarjous

  • 7 risteystä viikoittain
    4 tunti
  • 1-risteykset päivittäin
    4 tunti 5 min.

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Italia yhdistyvät Bastia - Livorno reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Corsica-Sardinia Ferries ja Moby Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Bastia - Livorno, ja näytämme sinulle myös hinnat Bastia - Genova, Bastia - Savona ja Porto Vecchio - Piombino auttaa sinua saamaan Korsika Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bastia Livorno liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bastia Livorno lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bastia Livorno lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bastia Livorno lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bastia Livorno lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bastia Livorno lauttalippu internetistä AFerry tänään.