Laiva Bastia Livorno

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    4 tunti 30 min.
    Saat hinnan
  • 7 risteystä viikoittain
    3 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Italia yhdistyvät Bastia - Livorno reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Corsica-Sardinia Ferries ja Moby Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Bastia - Livorno, ja näytämme sinulle myös hinnat Bastia - Genova, Bastia - Savona ja Porto Vecchio - Piombino auttaa sinua saamaan Korsika Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bastia Livorno liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bastia Livorno lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bastia Livorno lauttaliput.

Halvat Bastia - Livorno -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bastia Livorno lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bastia Livorno lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bastia Livorno lauttalippu internetistä AFerry tänään.