Laiva Bastia Genova

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    5 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Italia yhdistyvät Bastia - Genova reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Moby Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Bastia - Genova, ja näytämme sinulle myös hinnat Bastia - Livorno, Bastia - Savona ja Porto Vecchio - Piombino auttaa sinua saamaan Korsika Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bastia Genova liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bastia Genova lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bastia Genova lauttaliput.

Halvat Bastia - Genova -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bastia Genova lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bastia Genova lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bastia Genova lauttalippu internetistä AFerry tänään.