Laiva Bastia Genova

Kartta

Hanki tarjous

  • 1-risteykset päivittäin
    7 tunti 15 min.

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Italia yhdistyvät Bastia - Genova reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Moby Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Bastia - Genova, ja näytämme sinulle myös hinnat Bastia - Livorno, Bastia - Savona ja Porto Vecchio - Piombino auttaa sinua saamaan Korsika Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bastia Genova liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bastia Genova lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bastia Genova lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bastia Genova lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bastia Genova lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bastia Genova lauttalippu internetistä AFerry tänään.