Laiva Bari Durres

Kartta

Hanki tarjous

 • 7 risteystä viikoittain
  7 tunti
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  8 tunti 45 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  9 tunti
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

 • 3 risteystä viikoittain
  15 tunti
  Saat hinnan
 • Bari - Saranda
  2 risteystä viikoittain
  11 tunti
  Saat hinnan

Italia ja Albanien yhdistyvät Bari - Durres reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Adria Ferries, Grandi Navi Veloci ja Ventouris Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Bari - Durres, ja näytämme sinulle myös hinnat Ancona - Durres, Brindisi - Saranda ja Brindisi - Vlore auttaa sinua saamaan Italia Albanien parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bari Durres liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bari Durres lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bari Durres lauttaliput.

Halvat Bari - Durres -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bari Durres lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bari Durres lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bari Durres lauttalippu internetistä AFerry tänään.