Laiva Bari Dubrovnik

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    7 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Italia ja Kroatia yhdistyvät Bari - Dubrovnik reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Jadrolinija. Vertaamme hintoja ja aikoja Bari - Dubrovnik, ja näytämme sinulle myös hinnat Ancona - Split, Ancona - Stari Grad ja Ancona - Zadar auttaa sinua saamaan Italia Kroatia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bari Dubrovnik liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bari Dubrovnik lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bari Dubrovnik lauttaliput.

Halvat Bari - Dubrovnik -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bari Dubrovnik lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bari Dubrovnik lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bari Dubrovnik lauttalippu internetistä AFerry tänään.