Laiva Bari Corfu

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    10 tunti
    Saat hinnan
  • 2 risteystä viikoittain
    8 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Joonian saaret yhdistyvät Bari - Corfu reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Ventouris Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Bari - Corfu, ja näytämme sinulle myös hinnat Ancona - Corfu ja Brindisi - Corfu auttaa sinua saamaan Italia Joonian saaret parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Bari Corfu liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Bari Corfu lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Bari Corfu lauttaliput.

Halvat Bari - Corfu -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Bari Corfu lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Bari Corfu lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Bari Corfu lauttalippu internetistä AFerry tänään.