Laiva Barcelona Palma

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    7 tunti 29 min.
    Saat hinnan
  • 7 risteystä viikoittain
    6 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Espanja ja Baleaarit yhdistyvät Barcelona - Palma reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Barcelona - Palma, ja näytämme sinulle myös hinnat Denia - Palma, Gandia - Palma ja Valencia - Palma auttaa sinua saamaan Espanja Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Barcelona Palma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Barcelona Palma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Barcelona Palma lauttaliput.

Halvat Barcelona - Palma -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Barcelona Palma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Barcelona Palma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Barcelona Palma lauttalippu internetistä AFerry tänään.