Laiva Barcelona Palma

Kartta

Hanki tarjous

  • 2-risteykset päivittäin
    7 tunti 30 min.
  • 5 risteystä viikoittain
    7 tunti 30 min.

Espanja ja Baleaarit yhdistyvät Barcelona - Palma reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Barcelona - Palma, ja näytämme sinulle myös hinnat Denia - Palma, Gandia - Palma ja Valencia - Palma auttaa sinua saamaan Espanja Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Barcelona Palma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Barcelona Palma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Barcelona Palma lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Barcelona Palma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Barcelona Palma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Barcelona Palma lauttalippu internetistä AFerry tänään.