Laiva Barcelona Mahon

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    7 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Espanja ja Baleaarit yhdistyvät Barcelona - Mahon reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Barcelona - Mahon, ja näytämme sinulle myös hinnat Barcelona - Ciutadella ja Valencia - Mahon auttaa sinua saamaan Espanja Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Barcelona Mahon liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Barcelona Mahon lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Barcelona Mahon lauttaliput.

Halvat Barcelona - Mahon -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Barcelona Mahon lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Barcelona Mahon lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Barcelona Mahon lauttalippu internetistä AFerry tänään.