Laiva Barcelona Ibiza

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 5 risteystä viikoittain
  9 tunti
  Saat hinnan
 • 5 risteystä viikoittain
  8 tunti 2 min.
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Espanja ja Baleaarit yhdistyvät Barcelona - Ibiza reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Barcelona - Ibiza, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Espanja Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

 • Denia - Ibiza
 • Denia - San Antonio
 • Gandia - San Antonio
 • Valencia - Ibiza

Varaa kaikilta suurimmilta Barcelona Ibiza liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Barcelona Ibiza lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Barcelona Ibiza lauttaliput.

Halvat Barcelona - Ibiza -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Barcelona Ibiza lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Barcelona Ibiza lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Barcelona Ibiza lauttalippu internetistä AFerry tänään.