Laiva Barcelona Civitavecchia

Kartta

Hanki tarjous

  • 6 risteystä viikoittain
    19 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Espanja ja Italia yhdistyvät Barcelona - Civitavecchia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Grimaldi Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Barcelona - Civitavecchia, ja näytämme sinulle myös hinnat Barcelona - Genova ja Barcelona - Savona auttaa sinua saamaan Espanja Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Barcelona Civitavecchia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Barcelona Civitavecchia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Barcelona Civitavecchia lauttaliput.

Halvat Barcelona - Civitavecchia -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Barcelona Civitavecchia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Barcelona Civitavecchia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Barcelona Civitavecchia lauttalippu internetistä AFerry tänään.