Atlas Kompas

Atlas Kompas
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Atlas Kompas lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Atlas Kompas muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia ja Kroatia. Vertaa kaikkien johtavien Atlas Kompas lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Atlas Kompas lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Atlas Kompas lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Atlas Kompas reittejä ja lähtijöitä Porec, Pula, Rovinj, Umag ja Venetsia. Kun mahdollista, vertaamme Atlas Kompas Commodore Cruises, Gomo Viaggi, Trieste Lines ja Venezia auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Atlas Kompas reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Atlas Kompas lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
8
Lyhin risteys:
Rovinj - Venice
2 tunti 45 min.
Suosituin reitti:

Atlas Kompas Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Atlas Kompas lippuja Pula, Porec, Rovinj ja muita AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Atlas Kompas lippuja Pula, Porec, Rovinj ja muita AFerryn kanssa!

Video

Atlas Kompas YouTube Video