Laiva Astypalea

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Astypalea Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Astypalea AFerry. Astypalea voit käyttää lauttoja ympäri Dodekanesia ja myös Kreikka ja Kykladien. Kotimaan palvelut Dodekanesia ovat saatavilla Astypalea -palvelusta Kálymnos ja Kos kun taas lautat Dodekanesia purjehtivat Aegiali, Paros ja Piraeus.

Astypalea Lauttayhtiöt

Astypalea -lautoja liikennöi Blue Star Ferries. Kun etsit lautta Astypalea, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Astypalea lautat, joissa Blue Star Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Astypalea on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Astypalea liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Astypalea lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Astypalea lauttaliput.

  • Lautat Astypalea
  • Lautat Astypalea
  • Lautat Astypalea

Vertaa kaikkien johtavien Astypalea lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Astypalea lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Astypalea lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Astypalea Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Blue Star Ferries

Astypalea Port, Astypalea, Dodecanese Islands, Greece

Blue Star Ferries

Astypalea Port, Astypalea, Dodecanese Islands, Greece