Laiva Arrecife Santa Cruz de Tenerife

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    15 tunti 30 min.
    Saat hinnan
  • 1 risteystä viikoittain
    9 tunti 20 min.
    Saat hinnan

Lanzarote ja Tenerifen yhdistyvät Arrecife - Santa Cruz de Tenerife reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Naviera Armas ja Trasmediterranea.

Varaa kaikilta suurimmilta Arrecife Santa Cruz de Tenerife liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Arrecife Santa Cruz de Tenerife lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Arrecife Santa Cruz de Tenerife lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Arrecife Santa Cruz de Tenerife lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Arrecife Santa Cruz de Tenerife lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Arrecife Santa Cruz de Tenerife lauttalippu internetistä AFerry tänään.