Laiva Arrecife Las Palmas de Gran Canaria

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 1 risteystä viikoittain
  5 tunti 30 min.
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  4 tunti 45 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  3 tunti 45 min.
  Saat hinnan

Lanzarote ja Kanarian saaret yhdistyvät Arrecife - Las Palmas de Gran Canaria reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä - Naviera Armas ja Trasmediterranea.

Varaa kaikilta suurimmilta Arrecife Las Palmas de Gran Canaria liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Arrecife Las Palmas de Gran Canaria lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Arrecife Las Palmas de Gran Canaria lauttaliput.

Halvat Arrecife - Las Palmas de Gran Canaria -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Arrecife Las Palmas de Gran Canaria lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Arrecife Las Palmas de Gran Canaria lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Arrecife Las Palmas de Gran Canaria lauttalippu internetistä AFerry tänään.