Argentiina Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Argentiina AFerry. AFerryllä on aina edullisia hintoja Argentiina lauttoille, joiden avulla voit matkustaa rennossa tietäen, että sinulla on paljon. Kaikki Argentiina lautat toimivat yhdeltä lauttasatamalta, Buenos Aires. Voit varata lautan Argentiina kohteesta Uruguay käyttäen 3 lauttareittejä - Colonia - Buenos Aires, Montevideo - Buenos Aires ja Punta del Este - Buenos Aires.

Argentiina Lauttayhtiöt

Laivoilla Argentiina liikennöi Colonia Express. Vertaamme kaikkia Colonia Express -tapahtumia saadaksesi parhaan hinnan parhaalla mahdollisella tavalla suunnitelmien mukaan. Colonia Express tarjoaa lyömätöntä palvelua ja tuntuu kuin olisit lomalla, kun astut alukselle. Matka Argentiina on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Erikoistarjoukset