Arbatax Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Arbatax Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Arbatax AFerry. Arbatax voit käyttää lauttoja ympäri Sardinia ja myös Italia. Kotimaan palvelut Sardinia ovat saatavilla Arbatax -palvelusta Cagliari kun taas lautat Sardinia purjehtivat Civitavecchia ja Genova.

Arbatax Lauttayhtiöt

Arbatax -lautoja liikennöi Tirrenia di Navigazione. Kun etsit lautta Arbatax, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Arbatax lautat, joissa Tirrenia di Navigazione tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Arbatax on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Arbatax lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Arbatax liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Arbatax lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Arbatax lauttaliput.

  • Arbatax Lautta
  • Arbatax Lautta
  • Arbatax Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Arbatax lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Arbatax lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Arbatax lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Arbatax Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Tirrenia di Navigazione

Piazzale Scogli Rossi, I 08041 Arbatax, Sardinia