Laiva Arbatax Civitavecchia

Kartta

Hanki tarjous

  • 2 risteystä viikoittain
    10 tunti 31 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Sardinia ja Italia yhdistyvät Arbatax - Civitavecchia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tirrenia di Navigazione. Vertaamme hintoja ja aikoja Arbatax - Civitavecchia, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Sardinia Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Cagliari - Civitavecchia
  • Cagliari - Napoli
  • Olbia - Civitavecchia
  • Porto Torres - Civitavecchia

Varaa kaikilta suurimmilta Arbatax Civitavecchia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Arbatax Civitavecchia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Arbatax Civitavecchia lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Arbatax Civitavecchia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Arbatax Civitavecchia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Arbatax Civitavecchia lauttalippu internetistä AFerry tänään.