Laiva Aomori

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Aomori AFerry. Kotimaan palvelut Japani ovat saatavilla Aomori -palvelusta Hakodate.

Aomori Lauttayhtiöt

Aomori -lautoja liikennöi Tsugaru Kaikyo Ferry. Kun etsit lautta Aomori, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Aomori lautat, joissa Tsugaru Kaikyo Ferry tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Aomori on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Aomori liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Aomori lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Aomori lauttaliput.

  • Lautat Aomori
  • Lautat Aomori
  • Lautat Aomori

Vertaa kaikkien johtavien Aomori lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Aomori lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Aomori lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Aomori Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Tsugaru Kaikyo Ferry

Aomori ferry terminal, 038-0002 Aomori-ken, Aomori-shi, Okidate 2-12-1, Japan