Laiva Ancona Zadar

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 3 risteystä viikoittain
    6 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Kroatia yhdistyvät Ancona - Zadar reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Jadrolinija. Vertaamme hintoja ja aikoja Ancona - Zadar, ja näytämme sinulle myös hinnat Ancona - Split, Ancona - Stari Grad ja Bari - Dubrovnik auttaa sinua saamaan Italia Kroatia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Ancona Zadar liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ancona Zadar lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ancona Zadar lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Ancona Zadar lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ancona Zadar lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ancona Zadar lauttalippu internetistä AFerry tänään.