Laiva Ancona Igoumenitsa

Kartta

Hanki tarjous

  • 6 risteystä viikoittain
    15 tunti 30 min.
  • 6 risteystä viikoittain
    16 tunti

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Kreikka yhdistyvät Ancona - Igoumenitsa reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Ancona - Igoumenitsa, ja näytämme sinulle myös hinnat Ancona - Patras auttaa sinua saamaan Italia Kreikka parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Ancona Igoumenitsa liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ancona Igoumenitsa lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ancona Igoumenitsa lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Ancona Igoumenitsa lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ancona Igoumenitsa lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ancona Igoumenitsa lauttalippu internetistä AFerry tänään.