Laiva Amalfi

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Amalfi Reitit

  • Capri - Amalfi / Amalfi - Capri
    2-risteykset päivittäin
    1 tunti

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Amalfi AFerry. Kotimaan palvelut Italia ovat saatavilla Amalfi -palvelusta Positano ja Salerno.

Amalfi Lauttayhtiöt

Amalfi -lautoja liikennöi Travelmar. Kun etsit lautta Amalfi, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Amalfi lautat, joissa Travelmar tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Amalfi on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Amalfi liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Amalfi lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Amalfi lauttaliput.

  • Lautat Amalfi
  • Lautat Amalfi
  • Lautat Amalfi

Vertaa kaikkien johtavien Amalfi lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Amalfi lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Amalfi lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Amalfi Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Navlib

Amalfi, Amalfi Coast, Italy

Travelmar

Molo Pennello, , 84011 Amalfi SA, Italy