Alonissos Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Alonissos Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Alonissos AFerry. Alonissos voit käyttää lauttoja ympäri Sporadien ja myös Kreikka. Kotimaan palvelut Sporadien ovat saatavilla Alonissos -palvelusta Skiathos ja Skopelos kun taas lautat Sporadien purjehtivat Agios Konstantínos ja Volos.

Alonissos Lauttayhtiöt

Alonissos -lautoja liikennöi ANES Ferries ja Hellenic Seaways. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Alonissos ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Alonissos, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Alonissos lautat, joissa ANES Ferries ja Hellenic Seaways tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Alonissos on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Alonissos lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Alonissos liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Alonissos lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Alonissos lauttaliput.

  • Alonissos Lautta
  • Alonissos Lautta
  • Alonissos Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Alonissos lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Alonissos lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Alonissos lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Alonissos Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

ANES Ferries

Port of Alonissos, Alonissos Town, Alonissos Island, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Port of Alonissos, Alonissos Town, Alonissos Island, Sporades, Greece