Laiva Almeria Melilla

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    8 tunti 1 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Almeria - Melilla on sisäinen matka Espanja tällä hetkellä reitillä Balearia, Naviera Armas ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Almeria - Melilla, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä jotta voit päästä käsiksi Espanja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Almeria - Nador
  • Malaga - Melilla
  • Motril - Al Hoceima
  • Motril - Melilla
  • Motril - Nador

Varaa kaikilta suurimmilta Almeria Melilla liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Almeria Melilla lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Almeria Melilla lauttaliput.

Halvat Almeria - Melilla -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Almeria Melilla lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Almeria Melilla lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Almeria Melilla lauttalippu internetistä AFerry tänään.