Alilauro

Alilauro
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Alilauro lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Alilauro muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia. Vertaa kaikkien johtavien Alilauro lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Alilauro lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Alilauro lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Alilauro reittejä ja lähtijöitä Ischia ja Napoli. Kun mahdollista, vertaamme Alilauro Medmar auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Alilauro reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Alilauro lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään vähintään 15 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Alilauro Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Alilauro lippuja Napoli ja Ischia AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Alilauro lippuja Napoli ja Ischia AFerryn kanssa!

    Video

    Alilauro YouTube Video