Laiva Alger Marseille

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    25 tunti
    Saat hinnan
  • 2 risteystä viikoittain
    20 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Algeriet ja Ranska yhdistyvät Alger - Marseille reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Algerie Ferries ja Corsica Linea.

Varaa kaikilta suurimmilta Alger Marseille liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Alger Marseille lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Alger Marseille lauttaliput.

Halvat Alger - Marseille -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Alger Marseille lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Alger Marseille lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Alger Marseille lauttalippu internetistä AFerry tänään.