Laiva Alderney

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Alderney AFerry. AFerryllä on aina edullisia hintoja Alderney, joten voit tavoittaa Kanaalisaaret tietäen, että sinulla on paljon. Alderney -lautoja liikennöi Manche Iles Express. Kun etsit lautta Alderney, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Alderney lautat, joissa Manche Iles Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Alderney on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Alderney liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Alderney lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Alderney lauttaliput.

  • Lautat Alderney
  • Lautat Alderney
  • Lautat Alderney

Vertaa kaikkien johtavien Alderney lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Alderney lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Alderney lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Alderney Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Manche Iles Express

Alderney, , Channel Islands GY9 3XT, Un ited Kingdom