Alcudia Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Alcudia Reitit

Varaa lautta Alcudia AFerry. Alcudia voit käyttää lauttoja ympäri Baleaarit ja myös Espanja ja Ranska. Kotimaan palvelut Baleaarit ovat saatavilla Alcudia -palvelusta Ciutadella kun taas lautat Baleaarit purjehtivat Barcelona ja Toulon.

Alcudia Lauttayhtiöt

Alcudia -lautoja liikennöi Balearia, Corsica-Sardinia Ferries ja Trasmediterranea. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Alcudia ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Alcudia, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Alcudia lautat, joissa Balearia, Corsica-Sardinia Ferries ja Trasmediterranea tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Alcudia on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Alcudia lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Alcudia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Alcudia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Alcudia lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Barcelona - Alcudia
(Balearia)
208 €
  • Varattu: maanantaina 13. tammikuuta 2020
  • Matkustus: perjantaina 3. huhtikuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2
Toulon - Alcudia
(Corsica-Sardinia Ferries)
185 €
  • Varattu: maanantaina 6. tammikuuta 2020
  • Matkustus: keskiviikkona 3. kesäkuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2

Erikoistarjoukset

  • Alcudia Lautta
  • Alcudia Lautta
  • Alcudia Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Alcudia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Alcudia lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Alcudia lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Alcudia Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Balearia

Carrer del Moll Comercial, 07410 Alcúdia, Spain

Corsica-Sardinia Ferries

Carrer del Moll Comercial, 07410, Alcúdia, Spain

Trasmediterranea

Carrer del Moll Comercial, 07410, Alcúdia, Spain