Laiva Alcudia Ciutadella

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Alcudia - Ciutadella on sisäinen matka Baleaarit tällä hetkellä reitillä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Alcudia - Ciutadella, ja näytämme sinulle myös hinnat Palma - Mahon jotta voit päästä käsiksi Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Alcudia Ciutadella liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Alcudia Ciutadella lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Alcudia Ciutadella lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Alcudia Ciutadella lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Alcudia Ciutadella lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Alcudia Ciutadella lauttalippu internetistä AFerry tänään.