Ajaccio Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Ajaccio Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Ajaccio AFerry. Laivat Ajaccio, Korsika, ovat saatavilla osoitteesta Ranska ja Sardinia. Voit ottaa lautan Ajaccio alkaen 4 lauttasatamat:

  • Marseille
  • Nice
  • Porto Torres
  • Toulon

Ajaccio Lauttayhtiöt

Ajaccio -lautoja liikennöi Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries ja La Meridionale. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Ajaccio ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Ajaccio, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Ajaccio lautat, joissa Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries ja La Meridionale tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Ajaccio on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Ajaccio lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Ajaccio liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ajaccio lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ajaccio lauttaliput.

  • Ajaccio Lautta
  • Ajaccio Lautta
  • Ajaccio Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Ajaccio lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ajaccio lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ajaccio lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Ajaccio Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

La Meridionale

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio,

Corsica Linea

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica