Laiva Ajaccio Nizza

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 3 risteystä viikoittain
    6 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Ranska yhdistyvät Ajaccio - Nizza reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Corsica-Sardinia Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Ajaccio - Nizza, ja näytämme sinulle myös hinnat Ajaccio - Marseille ja Ajaccio - Toulon auttaa sinua saamaan Korsika Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Ajaccio Nizza liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ajaccio Nizza lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ajaccio Nizza lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Ajaccio Nizza lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ajaccio Nizza lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ajaccio Nizza lauttalippu internetistä AFerry tänään.