Laiva Ajaccio Marseille

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    10 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Korsika ja Ranska yhdistyvät Ajaccio - Marseille reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Corsica Linea ja La Meridionale. Vertaamme hintoja ja aikoja Ajaccio - Marseille, ja näytämme sinulle myös hinnat Ajaccio - Nizza ja Ajaccio - Toulon auttaa sinua saamaan Korsika Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Ajaccio Marseille liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ajaccio Marseille lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ajaccio Marseille lauttaliput.

Halvat Ajaccio - Marseille -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Ajaccio Marseille lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ajaccio Marseille lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ajaccio Marseille lauttalippu internetistä AFerry tänään.