Laiva Agaete

Kartta

Hanki tarjous

Agaete Reitit

Varaa lautta Agaete AFerry. Laivat Agaete, Gran Canaria, ovat saatavilla osoitteesta Tenerifen. Voit ottaa lautan Agaete alkaen Santa Cruz de Tenerife.

Agaete Lauttayhtiöt

Agaete -lautoja liikennöi Fred Olsen. Kun etsit lautta Agaete, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Agaete lautat, joissa Fred Olsen tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Agaete on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Agaete liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Agaete lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Agaete lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Santa Cruz de Tenerife - Agaete
(Fred Olsen)
121 €
  • Varattu: perjantaina 17. tammikuuta 2020
  • Matkustus: maanantaina 24. helmikuuta 2020 - maanantaina 24. helmikuuta 2020
  • 2 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Erikoistarjoukset

  • Lautat Agaete
  • Lautat Agaete
  • Lautat Agaete

Vertaa kaikkien johtavien Agaete lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Agaete lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Agaete lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Agaete Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Fred Olsen

Puerto de las Nieves, Agaete, 35489, Spain