Aegeon Pelagos

Kartta

Hanki tarjous

Varaa Aegeon Pelagos lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Aegeon Pelagos muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Dodekanesia, Kreetassa, Kreikka ja Kykladien. Vertaa kaikkien johtavien Aegeon Pelagos lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Aegeon Pelagos lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Aegeon Pelagos lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Aegeon Pelagos reittejä ja lähtijöitä Anafi, Chalki, Heraklion, Karpathos, Milos, Piraeus, Ródos ja Santorini. Kun mahdollista, vertaamme Aegeon Pelagos 9 vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan - kuten Aegean Speed Lines, ANEK Superfast, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ja Golden Star Ferries.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Aegeon Pelagos reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Aegeon Pelagos lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
56
Lyhin risteys:
Anafi - Santorini Thira
1 tunti 35 min.
Suosituin reitti:

Aegeon Pelagos Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Aegeon Pelagos lippuja Anafi, Chalki, Heraklion ja muita AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Aegeon Pelagos lippuja Anafi, Chalki, Heraklion ja muita AFerryn kanssa!