Aberdeen Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Aberdeen AFerry. Laivat Aberdeen, Skotlanti, ovat saatavilla osoitteesta Orkneysaaret ja Shetland. Voit ottaa lautan Aberdeen alkaen Kirkwall ja Lerwick.

Aberdeen Lauttayhtiöt

Aberdeen -lautoja liikennöi NorthLink. Kun etsit lautta Aberdeen, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Aberdeen lautat, joissa NorthLink tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Aberdeen on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Aberdeen lauttasataman yleiskatsaus
Varaa kaikilta suurimmilta Aberdeen liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Aberdeen lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Aberdeen lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Aberdeen Lautta
  • Aberdeen Lautta
  • Aberdeen Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Aberdeen lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Aberdeen lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Aberdeen lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Aberdeen Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

NorthLink

Jamieson's Quay, Aberdeen, AB11 5NP, Scotland